Compile not reading settings


Problems running or configuring the software, commands & options, compiling, different platforms, using the interface, documentation, etc.

User avatar

Mines Malingerer

Posts: 38

Joined: Friday, 13th April 2012, 05:35

Location: Palm Bay, Florida

Post Tuesday, 19th June 2012, 22:22

Compile not reading settings

Msysgit successfully installed and I got a pseudo successful compile. The only issue is that it won't read anything from the settings folder. After the compile the settings folder was empty so I ported over settings from a working 10 version, but they don't get read. Any ideas as to why?

Regards, T
One out of fouw people suffews fwom Ewmuh Fudd Syndwome. Guess whaaat?
User avatar

Tomb Titivator

Posts: 832

Joined: Saturday, 30th July 2011, 00:58

Post Wednesday, 20th June 2012, 02:48

Re: Compile not reading settings

Did you manually input settings for the destdir and what not when you compiled? I had some issues when compiling where the settings folder wasn't there and I had to do a recompile.
KoboldLord wrote:I'm also morbidly curious now as to how Shatter is abusable for 'stealth tricks'. It's about as stealthy as the Kool-Aid Man smashing through the walls and running through the room
User avatar

Mines Malingerer

Posts: 38

Joined: Friday, 13th April 2012, 05:35

Location: Palm Bay, Florida

Post Wednesday, 20th June 2012, 07:00

Re: Compile not reading settings

Ok, I found that my settings are in Crawl-ref and not in the source folder. When I changed my settings there, they worked. Any idea on how to move that into the source folder?
One out of fouw people suffews fwom Ewmuh Fudd Syndwome. Guess whaaat?

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.