Can someone tell me how to setup autoexplore commands?


Problems running or configuring the software, commands & options, compiling, different platforms, using the interface, documentation, etc.

Vaults Vanquisher

Posts: 463

Joined: Monday, 20th July 2015, 04:01

Post Thursday, 18th February 2016, 10:31

Can someone tell me how to setup autoexplore commands?

I want autoexplore to cast Rmsl or Dmsl if it's not up when I hit the button. Would one of you be able to tell me how I can do this?
User avatar

Zot Zealot

Posts: 975

Joined: Monday, 15th April 2013, 15:10

Location: Augsburg, Germany

Post Friday, 26th February 2016, 18:02

I don't know how to do this.

The way I dealt with expiring rMsl or dMsl was that I set a force_more_message in my rc-file:

  Code:
force_more_message += less protected

Please consider that this message also occurs when you switch your weapon of protection.

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.