Viewing Issue Simple Details Jump to Notes ] Wiki ] View Advanced ] Issue History ] Print ]
ID Category Severity Reproducibility Date Submitted Last Update
0004129 [DCSS] Support Request minor always 2011-06-12 16:18 2013-11-11 15:24
Reporter lerugray View Status public  
Assigned To MarvinPA
Priority normal Resolution done  
Status resolved   Product Branch 0.8 ancient branch
Summary 0004129: Auto explore not showing moves individually.
Description Im using a Macbook Pro running 10.6.7

Ive set my options as described in the options guide in my init file

# travel_delay = -1
# explore_delay = 20

i wanted this so i could see where my character was going when i used auto explore, but instead the character just immediately goes to the next item or monster without showing each individual move. Please Help!!!
Thanks
Additional Information
Tags No tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0024040)
chris (updater)
2013-09-17 17:27

Pretty sure this is a miscommunication in the init file, i.e. not removing the leading # and thus just editing comments.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-06-12 16:18 lerugray New Issue
2013-09-17 17:27 chris Note Added: 0024040
2013-11-11 15:24 MarvinPA Status new => resolved
2013-11-11 15:24 MarvinPA Fixed in Branch => 0.14 development branch
2013-11-11 15:24 MarvinPA Resolution open => done
2013-11-11 15:24 MarvinPA Assigned To => MarvinPA


Mantis 1.1.8[^]
Copyright © 2000 - 2009 Mantis Group
Powered by Mantis Bugtracker